Havreflarn

Her kommer oppskriften på deilige havreflarn. Jeg har hatt litt smeltet sjokolade over, det kan du velge helt selv, du kan selvfølgelig også ta på enda mer sjokolade!!

Oppskrift:
1 egg
125g sukker
1 ts bakepulver
1 ss hvetemel
75 g smør
100 g havregryn (små, lettkokte)

Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i hvetemel og bakepulver. Smelt smøret og ha i før du rører inn havregryn. La deigen svelle i ca. 10min.
Lag små klatter av deigen med to t-skjeer på et bakebrett. Kjeksene flyter ut under steking så ha god avstand mellom dem. Jeg tar 6stk på hvert brett.
Stek kjeksene på 190grader i 5-7minutter, de skal bli gylne. Jeg synes det er godt med litt smeltet sjokolade på også, så smelt gjerne litt over vannbad og ha på! ❤️

Eveline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *