Jeg og min samboer liker å prøve nye retter, i tillegg prøver vi å spise mindre kjøtt. Prøver oss ofte på hvertfall en vegetardag i uken. Denne gangen prøvde vi oss på vegetar gulasj med potetmos. En rett med masse god og fyldig smak!
Oppskrift:
1ss smør
2stk løk
2 fedd hvitløk
3 store gulrøtter
1ts paprikakrydder
1ts spisskummen
1/4ts røkt paprika
2ss tomatpure
7,5dl grønnsaksbuljong
200-250g sjampinjong
1 rød paprika
1 kartong kidneybønner
2 stk laurbærblader
1ss soyasaus
Salt og pepper
Stek løk og hvitløk i smør. Ha i gulrot og stek noen minutter til. . Ha i spisskummen, paprikapulver, røkt paprikapulver og tomatpure. La steke litt før du tilsetter grønnsaksbuljong, sjampinjong, paprika, kidneybønner, soyasaus og laurbærblad. La koke i ca. 20min, gjerne mer. Smak til med alt og pepper.
Server med potetmos.

Eveline