Gratinerte tacoskjell

Taco slår jo aldri feil – kunne faktisk spist det hver dag hvis jeg hadde fått velge, hehe. Fedagene hos oss er som regel viet til den med kjøttdeig, tacokrydder fra butikken og kjøpelefser, skal være ærlig å si at det for min del er noe skikkelig digg med denne tacoen! Men i tillegg elsker jeg jo å prøve nye ting og gjerne hjemmelaget. Her kommer en oppskrift på gratinerte tacoskjell, jeg har fylt den med en kjøttblanding av kyllingkjøttdeig, løk, tomat og hjemmelaget tacokrydder. Her kan kan riktignok bruke akkurat det du vil enten der er en annen kjøttdeig, varsling kylling, bønner og linser, eller noe annet digg! Server med rømme, salsa, guacamole og gjerne syltet rødløk.

Oppskrift:

400g kyllingkjøttdeig
1stk rødløk
1-2 tomat
1-2ss hjemmelaget tacokrydder
Litt vann
Tacoskjell 9-12 stk avhengig av hvor nye du fyller i dem
Raspet hvitost

Stek kjøttdeig sammen med hakket løk og tomat. Ha i tacokrydder etter smak sammen med litt vann. Det er ingen problem å bruke ferdig tacokrydder fra butikken, selvfølgelig også helt supert å bruke annen kjøttdeig, vanlig kylling eller linser og bønner. Fordel tacoskjellene i en ildfast form og fordel kjøttblandingen i skjellene, dryss ost over. Stek på 200grader i ca. 15minutter til osten er gyllen. Server med det tilbehøret du vil ha!

Eveline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *