Kremet one pot pasta med skinke

Nok en favoritt til one pot pasta oppskriftene mine. Noe så enkelt og godt, i tillegg til perfekt måte å få brukt grønnsaker og diverse du måtte ha liggende i kjøleskapet. Oppskriften er inspirert av dyktige Linda Stuhaug, men med litt egne tilpasninger. Tilpass gjerne ut i fra hva du har i kjøleskapet eller hva du liker best.

Oppskrift:
• 1 skinkeboks (ca. 325g)
• 300g pasta
• 3-4 gulrøtter
• 1 brokkoli
• 1-2 løk
• 2-3 fedd hvitløk
• 1 liter grønnsaksbuljong
• 1 boks creme fraiche
• 3ss raspet parmesan
• salt og pepper

Kutt opp løk, hvitløk, gulrøtter, brokkoli og skinke. Ha pasta, grønnsaksbuljong, løk og hvitløk i en stor kjele og kok opp. Etter ca. 5 minutter tilsetter du gulrøtter. Etter ytterligere 5 minutter til tilsetter du skinke, brokkoli, parmesan og creme fraiche. Kok ca. 4 minutter til. Smak til med salt og pepper før du serverer!

Eveline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *